Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در جلسه با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی از حذف دیوار‌های ذهنی دانشگاه می‌گوید؛ در حالی که رئیس کمیسیون شهرسازی شورای شهر خبر از همراهی وزارت علوم با ایده حذف فیزیکی دیوار‌ها می‌دهد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه مشترک نمایندگان تشکل‌های دانشجویی با حضور محمد کافی، رئیس دانشگاه فردوسی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این جلسه کافی در خصوص برداشتن دیوار‌های دانشگاه که در جلسه علنی شورای شهر مشهد مصوب شده است، اظهار کرد: این موضوع در حد پیشنهاد است و در حال حاضر در دانشگاه هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است.   ارتباط پررنگ تر دانشگاه با جامعه از طریق حذف دیوارها! البته رئیس دانشگاه تأکید کرد که برپایه شاخص‌های شهرسازی نوین، ارتباط پررنگ‌تر دانشگاه با جامعه از طریق حذف دیوار‌های فیزیکی صورت می‌گیرد.

وی همچنین درخصوص نصب مجسمه فردوسی در میدان علوم این دانشگاه بیان کرد: بحث و تبادل نظر درخصوص مسائل فنی، فرهنگی و اجتماعی با متخصصان صورت گرفته است.
کافی ادامه داد: همه مسائل باید با هم دیده شوند، ما اینجا قطب علمی شاهنامه را داریم، از سال گذشته کار‌های اولیه راه اندازی مرکز خراسان شناسی در دانشگاه انجام گرفته و اساس نامه آن تنظیم شده است و برنامه داریم که سال آینده کنگره مفاخر خراسان را نیز برگزار کنیم.

سجاد کمالی نیا، نایب دبیر شورای صنفی دانشگاه فردوسی مشهد در یک ویدئو به توضیح آنچه در این جلسه گذشت، پرداخت.

کمالی نیا بیان کرد: مسئولان دانشگاه فردوسی درباره برداشتن دیوار‌های دانشگاه می‌گویند ممکن است این طرح در ۱۰ سال آینده اجرا شود یا اصلا به مرحله اجرا نرسد، بنابراین نیازی نیست دانشجویان درباره آن نگران باشند.   مجسمه بلاتکلیف فردوسی در دانشگاه فردوسی! نایب دبیر شورای صنفی دانشگاه فردوسی مشهد به موضوع ساخت مجسمه فردوسی و نصب آن در میدان علوم دانشگاه اشاره کرد و گفت: در این جلسه ما مصوبه ۱۸ آبان ۷۹ درباره دستورالعمل اجرایی نحوه نظارت بر انتخاب، ساخت و نصب مجسمه در میادین، اماکن عمومی را مطرح کردیم که طبق ماده یک آن، همه وزارتخانه‌ها و مراکز، سازمان‌ها و نهاد‌های دولتی باید قبل از هر گونه ساخت و نصب مجسمه در اماکن عمومی، از شورای نظارت شورای فرهنگ عمومی مجوز اخذ کنند.

وی تصریح کرد: البته رئیس دانشگاه فردوسی معتقد است که دانشگاه جزو اماکن دولتی و عمومی نیست.

کمالی نیا همچنین به مساله معاملات در دانشگاه که از سوی هیات امنای دانشگاه فردوسی در ۲۱ خرداد ۹۴ درباره نحوه هزینه کرد هدایا و کمک‌های مردمی به تصویب رسانده، توضیح داد: در این دستورالعمل ذکر شده است در مواردی که اشخاص حقیقی یا حقوقی اهدا کننده، موضوع مصرف وجوه اهدایی خود را مشخص کنند، در صورت عدم مغایرت با اهداف موسسه و تایید هیات رئیسه وجوه مذکور منحصرا در موارد تعیین شده مصرف خواهد شد.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
وی ادامه داد: در جلسه با رئیس دانشگاه مطرح کردیم که آیا نصب این مجسمه از سوی هیات رئیسه دانشگاه مصوبه‌ای دارد؟ چراکه پیگیری ما از دیگر اعضای هیات امنا نشان می‌دهد که مصوبه مکتوبی درباره این موضوع وجود ندارد.

به گفته نایب دبیر شورای صفنی دانشگاه فردوسی مشهد رئیس دانشگاه قول داده است که مصوبه مکتوب ساخت مجسمه را رسانه‌ای کند.
وی همچنین بیان کرد: مسئولان دانشگاه می‌گویند قول صددرصدی برای نصب مجسمه در میدان علوم به کسی نداده اند و اگر هم پایه مجسمه در این میدان ساخته شده، ممکن است المان دیگری در آن نصب شود.   گفتنی است، محمدهادی مهدی نیا، رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر مشهد نیز در اینستاگرام خود ضمن اعلام خبر نشست مشترک با معاون اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد درباره مصوبه حذف دیوارهای دانشگاه، نوشت: به نظر می‌رسد وزارت علوم نیز با این ایده موافق است. 

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه فردوسی مشهد حذف دیوارهای دانشگاه مجسمه فردوسی شورای صنفی دانشگاه فردوسی مشهد رئیس دانشگاه فردوسی دانشگاه فردوسی مشهد نصب مجسمه حذف دیوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۶۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، جلسه ۲۳۰ شورای تحول و ارتقای علوم انسانی به ریاست سعید رضا عاملی، رئیس شورای تحول و ارتقای علوم انسانی و با حضور حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای این شورا در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه عاملی در قالب پیش‌دستور، گزارشی در خصوص برگزاری نشست‌های هم فکری و هم اندیشی با رئیس و اعضای هیئت علمی برخی دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌ها از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت عتف، مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور و مؤسسه عالی آموزش و پژوهش مدیریت و برنامه‌ریزی ارائه داد.

همچنین وی با اشاره به تجربه موفق شورای عالی انقلاب فرهنگی، بر ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر در تدوین سیاست‌ها و مصوبات شورای تحول تاکید کرد.

سپس جلسه شورای تحول وارد دستور اصلی خود شد. موضوع دستور اول جلسه «نهایی‌سازی اعضای کارگروه‌های تخصصی» بود که توسط مدیران این کارگروه‌ها معرفی شده بودند.

در این دوره شورای تحول، سیزده کارگروه تخصصی با عناوین علوم اقتصادی، علوم تاریخی، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، علوم تربیتی، روان‌شناسی و مشاوره، معماری و شهرسازی، فلسفه، حقوق، مطالعات زنان و خانواده، زبان‌ها و ادبیات خارجی، مدیریت، هنر و فرهنگ، ارتباطات و رسانه تشکیل شده است که احکام مدیران این کارگروه‌ها، در روز‌های پایانی سال گذشته صادر و به آنها ابلاغ شد.

همچنین علاوه بر کارگروه‌های تخصصی، تعدادی کارگروه با ماموریت ویژه، ذیل شورای تحول ایجاد شده یا در حال شگل‌گیری است که عناوین آنها عبارتند از: ۱- مشاغل علوم انسانی ۲- تدوین آیین‌نامه ارتقاء اعضای هیأت علمی رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و هنر ۳- پژوهش ۴- فناوری و نوآوری ۵- آموزش و پرورش.

در ادامه جلسه، دستور دوم با موضوع «بررسی آیین‌نامه جدید شورای تحول و ارتقاء علوم انسانی (جایگزین آیین‌نامه مصوب جلسه ۶۵۰ شورای عالی انقلاب فرهنگی مورخ  ۱۳۸۸/۰۷/۲۱)» مطرح و اعضاء به بحث و تبادل نظر پرداختند، اما به دلیل اتمام زمان جلسه، ادامه بررسی آن به جلسه آتی شورای تحول موکول شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اولین واکنش رسمی به خرید پرسپولیس توسط بانک شهر
  • درگیری فیزیکی در حاشیه مناظره انتخاباتی!
  • استقبال دانشجویان و جای خالی مسئولین در اولین روز جشنواره «تیتر ۱۳» + فیلم
  • وظیفه دستگاه اجرایی برای تامین امنیت غذایی مردم
  • ریشه پیوند دانشگاه با صنعت و جامعه در نمایش علم توسط دانشگاه است
  • عکس/ مجسمه جرج واشنگتن دانشگاه هاروارد بعد از اعتراضات!
  • ضرورت مشارکت ذینفعان حوزه علوم انسانی در تدوین سیاست‌ها
  • بنیاد دانشگاهی فردوسی؛ حامی دانشجویان صاحب ایده 
  • جشنواره تیتر ۱۳؛ نقطه عطفی در رونق نشریات دانشجویی
  • مقام روسی: بایدن عقب‌مانده ذهنی است